Financiën op orde met In Control

Als je je financiën op orde hebt, geeft dat veel rust. Op elk gebied. In Control biedt je graag die rust. Met bewind ‘light’, budgetbeheer basis en (budget)coaching. Steeds op maat, passend bij jouw situatie. Want we weten als geen ander wat financiële zorgen of een niet sluitend huishoudboekje kunnen betekenen. Soms lukt het je gewoon niet alleen. Juist dan heb je behoefte aan deskundige ondersteuning en tips van mensen die direct snappen wat je bedoelt. We bieden je die (tijdelijke) ondersteuning graag, tijdens een door jou te bepalen periode.

Hulp bij je financiële huishouding vanuit de praktijk

In Control is dan ook ontstaan uit de praktijk. Met een gezonde portie Twentse nuchterheid. Vanuit onze organisaties BBT (Beschermingsbewind Twente), BON (Beschermingsbewind Oost-Nederland) en BCN (Beschermingsbewind Centraal Nederland) ondersteunen wij al vele jaren cliënten met bewindvoering, mentorschap en curatele. De diensten van In Control sluiten hier naadloos op aan. Voor jezelf of voor je werknemers


Elise Handlogten- Hofmeijer

Bestuurder, Budgetbeheerder en Coach
Werkdagen: maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag
e.hofmeijer@jijbentincontrol.nl 

Elise Handlogten- Hofmeijer is Budgetbeheerder & Coach bij In Control. “Al voordat ik aan mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening begon, lag mijn interesse op het gebied van financiële hulp- en dienstverlening. Inmiddels ben ik beschermingsbewindvoerder, mentor en curator. Samen met mijn cliënten doe ik mijn uiterste best om hun financiële en daarmee ook zeker hun persoonlijke leven weer op de rails te krijgen.” 

De juiste beslissingen
“Ik vind het een uitdaging om cliënten te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen als het gaat om financiële zaken. En dat is bij iedereen anders. Die persoonlijke aanpak geeft mij voldoening. Iedere cliënt heeft andere wensen en behoeften en hierover ga ik graag samen in gesprek. Het overzicht is vaak zoek, er ligt beslag op het inkomen en men komt er zelf niet meer uit. Wij stellen mensen dan op hun gemak door begrip te tonen voor de situatie. Vaak schamen mensen zich, maar wij benadrukken dat het juist positief en erg krachtig is dat ze hulp zoeken."

Stabiel
“Ons doel is om de situatie stabiel te krijgen en weer toekomstperspectief te bieden. Hoe snel dat gaat, hangt van veel factoren af. Natuurlijk ook van de medewerking van de cliënt. En daar staat In Control ook voor: wij coachen mensen, wij gaan om tafel om aan de toekomst te werken. Het is fijn dat dat niet van een afstandje hoeft, maar dat wij dat met de cliënt samen kunnen doen. Wij brengen rust in de financiële, maar ook de persoonlijke situatie. Het mooiste compliment is dat mensen gebruik willen blijven maken van onze diensten, terwijl de situatie eigenlijk weer stabiel is. Dat maakt ons werk waardevol.”


Sophie Heerink

Budgetbeheerder en Coach
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
s.heerink@jijbentincontrol.nl 

Sophie Heerink is Budgetbeheerder en Coach bij In Control. “Tijdens mijn stage voor de studie Sociaal Juridische Dienstverlening kwam ik voor het eerst in aanraking met financiële problemen van mensen. Zo ontdekte ik dat ik graag mensen help met problemen op financieel gebied. Van jongs af aan wilde ik al graag een beroep uitoefenen waarbij ik mensen echt kan helpen, daarnaast vind ik het juridisch vakgebied erg interessant."

Orde in de chaos
“Ik hou ervan om dingen te regelen. Orde in de chaos scheppen voor cliënten die zelf niet meer weten waar ze moeten beginnen. Het kan lang duren, maar samen werken we naar een doel toe: een mooie toekomst!”

Ervaring
“De studie Sociaal Juridische Dienstverlening is een goede basis voor deze functie. Maar eigenlijk leer je pas door het mee te maken. Elise en ik hebben beiden veel ervaring met beschermingsbewind en curatele, zo kunnen wij werkelijk een verschil maken. Het gaat tenslotte om mensen! Verder houden wij van hard werken, zijn wij enthousiast en krijgen wij er energie van dat we onze cliënten kunnen helpen en echt iets voor ze kunnen betekenen.”

Een mooie toekomst
“Met In Control willen en kunnen wij een helpende hand bieden. Zonder een verplichting vanuit een rechter, maar door samen te werken met onze cliënt. Wij laten mensen graag inzien welke beslissingen slim zijn, zodat ze kunnen werken aan een fijne toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen echt iets kunnen bereiken.”


Je kunt bij ons terecht voor:

Bewind light

Je geldzaken blijvend op orde, zonder tussenkomst van de rechter.

lees meer >

Budgetbeheer basis

Geen zorgen om je vaste lasten en je financiële huishouding op orde.

lees meer >

Budgetcoaching

Inzicht in je financiën geeft rust en voorkomt geldzorgen. Je krijgt tips en trucs op maat.

lees meer >

Werkgevers

Ondersteun uw medewerkers in hun financiële situatie met een budgetplan.

lees meer >

Ondersteuning

Ontvang hulp bij het doen van aangiftes of het aantekenen van bezwaar.

lees meer >

Inzicht en overzicht in uw financiële situatie geeft rust en zekerheid. Dat is het vak van In Control. Met onder andere Budgetcoaching en Budgetbeheer.

Laatste nieuws

Ga naar alle blogs >

07-03-2022

Let op, gewijzigde bereikbaarheid!

Let op, gewijzigde bereikbaarheid!

Vanaf heden (12-5-22) zijn wij weer bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 13.00 uur.

lees meer >